Kjøkkenlager-renhold – Orden i hver råvarehylle

Tørrvarelagre og kjøkkenlagringsområder i hotellkjøkken er avgjørende for matsikkerhet og logistikk. Her oppbevares råvarer og emballasje – og renhold må sikre hygiene, forebygge skadedyr og oppfylle krav til mattrygghet. Maxirent tilbyr spesialisert rengjøring av hotellkjøkkenets lagersoner.

Vi samarbeider med kjøkkensjef, HMS-ansvarlig og internkontroll for å levere trygt og dokumentert renhold i samsvar med IK-mat.

Vår rengjøring inkluderer:

  • Støvtørking og vask av hyller, hyllesystem og reoler
  • Rengjøring av vegger, gulv og dørhåndtak
  • Fjerning av emballasjerester og smuler
  • Skadedyrforebyggende tiltak og luktfjerning
  • Bruk av næringsmiddelgodkjente rengjøringsmidler

Vi jobber etter vaskelogg og gir renholdsrapport ved revisjoner og tilsyn.

Bestill lagerrom-renhold fra Maxirent – og hold matvarene trygge fra første hylle. Se omtaler og bilder.

Oppsummert: Hygiene starter på lageret. Maxirent gir trygghet til hotellkjøkkenets logistikksone.

© Maxirent AS
pencilphone-handsetmap-marker