Tapas- og delikatesserenhold – Små retter, stor renslighet

Tapasrestauranter og delikatessekjøkken byr på smak, detaljer og presentasjon – og renhold må matche opplevelsen. Åpne kjøkken, små serveringsenheter og delikat anretning krever nøyaktig og hygienisk rengjøring hver dag. Maxirent tilbyr grundig og skreddersydd renhold for tapassteder, delikatessebarer og spesialservering.

Vi samarbeider med kjøkkensjefer og restaurantledere for å utføre rengjøring etter drift – slik at alt er klart for neste service og inspeksjon.

Vår rengjøring inkluderer:

  • Desinfisering av benker, fatstasjoner og tapasbarer
  • Rengjøring av stekeplater, keramiske flater og kjølesoner
  • Fettfjerning og luktbehandling i matsoner
  • Vask av oppvask, gulv og avløp etter service
  • Rengjøring basert på HACCP og Mattilsynets krav

Vi benytter allergivennlige og luktfrie midler som egner seg for eksponert mat, og våre ansatte er trent for høy hygiene og diskresjon i åpne kjøkkenmiljøer.

Bestill tapasrenhold fra Maxirent – og sørg for at detaljene også skinner på kjøkkenet. Se omtaler og bilder.

Oppsummert: I en verden av små retter må detaljene sitte. Maxirent tar hånd om renheten – rett etter siste servering.

© Maxirent AS
pencilphone-handsetmap-marker