Takeaway-kjøkken og leveringsbaserte restauranter opererer med høyt tempo, liten plass og streng kontroll på hygiene. Kundene ser ikke alltid lokalene – men det gjør Mattilsynet. Maxirent tilbyr profesjonell rengjøring av takeaway-kjøkken, ghost kitchens og sentralkjøkken – med dokumentert renhold som tåler inspeksjon.
Vi samarbeider med kjøkkensjefer og eiere for å tilpasse renhold til produksjonsrytme, åpningstider og utstyrstype.
Vår rengjøring inkluderer:
- Daglig vask av benker, gulv og kokeutstyr
- Desinfisering av kontaktflater og pakkesoner
- Fjerning av fett og matrester i smale arbeidsrom
- Rengjøring av kjøleskap, skap og avtrekk
- Rutiner for dokumentasjon og revisjonsklarhet
Vi benytter matsikre produkter og har fleksible arbeidstider – også kveld og natt. Våre renholdere har erfaring med tett drift og krav fra både franchisekjeder og små kjøkken.
Bestill takeawayrenhold fra Maxirent – og lever med trygghet i hvert måltid. Se kundeomtaler og bilder.
Oppsummert: Et godt rykte starter med renslighet bak kulissene. Maxirent renholder takeaway-miljøer med kontroll.