Sushi-renhold – Renslighet med presisjon

Sushi-restauranter opererer med presisjon, råvarer og høye hygienekrav. Med rå fisk, ris, tang og skalldyr kreves det millimeternøyaktig renhold og strenge rutiner for å unngå lukt, bakterier og kryssforurensning. Maxirent tilbyr spesialisert rengjøring for sushi-konsepter, asiatisk servering og take-away-miljøer.

Vi samarbeider med sushikokker, daglige ledere og kjederestauranter for å tilpasse renholdsrutiner til serveringsstil, åpningstider og HACCP-krav.

Vi tilbyr blant annet:

  • Desinfisering av risbord, kuttestasjoner og råfiskkniver
  • Fjerning av lukt og matsøl fra fisk og sjømat
  • Daglig vask av gulv, benker og belysning over produksjon
  • Renhold av kundesone, glassdisk og take-away-bokser
  • Bruk av luktfrie, bakteriehemmende og matsikre midler

Vi dokumenterer renhold etter HACCP og lokal forskrift. Våre team er opplært i effektiv og diskret rengjøring før og etter service.

Bestill sushi-renhold fra Maxirent – og sørg for at renslighet er like presis som knivarbeidet. Se omtaler og bilder.

Oppsummert: Råvarer krever rå renslighet. Maxirent sørger for trygge, rene og luktfrie sushimiljøer.

© Maxirent AS
pencilphone-handsetmap-marker