Sushi-renhold – Nøyaktighet, ferskhet og hygiene

Sushi-restauranter har høye krav til hygiene, presisjon og ferskhet. Rå fisk, ris og ferske ingredienser krever et kjøkkenmiljø som er renslig til minste detalj – både visuelt og hygienisk. Maxirent tilbyr spesialisert renhold for sushi-kjøkken, japanske restauranter og serveringsmiljøer med åpen produksjon og råvarer.

Vi samarbeider med sushikokker, restauranteiere og driftsledere for å planlegge og utføre rengjøring etter service – og sørge for at alle flater, verktøy og soner er klare for neste dag.

Vår rengjøring inkluderer:

  • Desinfisering av skjærefjøler, benker og fiskestasjoner
  • Rengjøring av risvarmere, kjøleskap og sushimatere
  • Gulvvask, avløpsrengjøring og luktfjerning
  • Fjerning av rå matrester og risiko for krysskontaminering
  • Renhold etter HACCP og Mattilsynets krav for ferskvare

Vi benytter matsikre, allergivennlige og luktfrie rengjøringsmidler – spesielt tilpasset sushimiljø. Våre renholdere er trent i nøyaktighet og har respekt for råvarene og miljøet de jobber i.

Bestill sushi-renhold fra Maxirent – og la hygiene bli like skarp som knivene dine. Se omtaler og bilder.

Oppsummert: Sikker sushi starter med grundig renhold. Maxirent gir deg trygghet bak disken – hver dag.

© Maxirent AS
pencilphone-handsetmap-marker