Kjøkkenheiser og vareheiser er hotellets logistikkårer – små rom med stor betydning. Fett, lukt, søl og friksjon gjør at disse områdene må rengjøres nøye for å sikre drift, hygiene og sikkerhet. Maxirent tilbyr spesialisert og teknisk tilpasset renhold av hotellenes kjøkkenheis og vareheissoner.
Vi samarbeider med kjøkkenleder, driftsansvarlig og teknisk personell for trygg tilgang og koordinert vask.
Vår rengjøring inkluderer:
- Vask av heiskabin, dørfelt og døråpning på alle nivåer
- Desinfisering av knapper, paneler og kontaktpunkter
- Fjerning av matsøl, emballasjerester og lukt i gulv og vegg
- Rengjøring av rullebaner, stålflater og småtraller
- Bruk av matsikre, sklisikre og luktnøytrale rengjøringsmidler
Vi dokumenterer for IK-mat, HMS og driftsprotokoll – og tilbyr renhold etter driftstid eller i helg og stengtid.
Bestill kjøkkenheisrenhold fra Maxirent – og la logistikkens løp skinne. Se omtaler og bilder.
Oppsummert: Renhet må løftes vertikalt også. Maxirent vasker løftet mellom bakrom og front.