Kantinekjøkken og personalbuffeter er hjertet i det interne hotellmiljøet. Her spiser, samles og lader de ansatte – men det stilles også krav til hygiene, orden og matsikkerhet. Maxirent tilbyr systematisk og matsikkert renhold av hotellenes kantinesoner og personalservering.
Vi samarbeider med husøkonom, kjøkkenleder og HR for tilpasset vask før eller etter kantinetid, med fokus på trivsel og trygghet.
Vår rengjøring inkluderer:
Vask og desinfisering av kjøkkenbenker, serveringslinjer og skap
Rengjøring av bord, stoler og kaffestasjoner i spisesonen
Gulvvask og luktbehandling etter måltid og drift
Avfallshåndtering og vask av søppelrom og tilstøtende lager
Bruk av matsikre, allergivennlige og luktfrie rengjøringsmidler
Vi dokumenterer for IK-mat, HMS og trivsel – og tilbyr daglig vask eller vask ved skiftstart og sluttrutine.
Bestill kantinekjøkken-renhold fra Maxirent – og la personalet møte renhet ved hvert måltid. Se omtaler og bilder.
Oppsummert: Når maten deles, må rensligheten dobles. Maxirent vasker hotellets sosiale bakkjøkken.