Grytekjøkken-renhold – Trygghet i store porsjoner

Supper, gryter og langkok gir varme og smak – men også søl, damp og utfordrende rengjøring. Grytekjøkken krever ekstra fokus på avløp, gulv, fett og våtsoner. Maxirent tilbyr profesjonelt renhold for supperestauranter, kantiner og kjøkken med storkok – med spisskompetanse på trygghet og effektivitet.

Vi samarbeider med kjøkkenledere og daglig ansvarlige for å tilpasse rengjøring før, etter og mellom produksjon, med respekt for varme flater og kokende soner.

Vår rengjøring inkluderer:

  • Vask og desinfisering av gryter, kjeler og kokeplater
  • Rengjøring av kokehetter, dampventilasjon og veggflater
  • Fettfjerning og våtsonekontroll rundt kjeler og benker
  • Gulvvask, avløpsrensing og luktbehandling
  • Rutiner for internkontroll og hygieneplaner (HACCP)

Vi benytter dampbestandige og matsikre midler, og våre renholdere har erfaring fra institusjonskjøkken, catering og offentlig matproduksjon.

Bestill grytekjøkken-renhold fra Maxirent – og sørg for trygg mat med rene omgivelser. Se kundeomtaler og bilder.

Oppsummert: I store gryter bor store ansvar. Maxirent tar hygiene like alvorlig som smaken.

© Maxirent AS
pencilphone-handsetmap-marker