Bakerirenhold med åpent kjøkken – Når kunden ser alt

Bakerier og konditorier med åpent kjøkken gir kundene innsyn i håndverket – og dermed stilles det også høyere krav til hygiene og renslighet. Mel, sukker, smør og deig krever målrettet rengjøring for å unngå bakterievekst og allergenkontaminering. Maxirent tilbyr spesialisert renhold for bakerier og konditorier med synlig produksjon og salg under samme tak.

Vi samarbeider med fagbakere, produksjonsansvarlige og franchisekjeder for å levere tilpasset renhold etter åpningstider og produksjonsskift.

Vi tilbyr blant annet:

  • Vask av ovner, rullebord, benker og maskineri
  • Desinfisering av kontaktflater, deigsoner og dekorområder
  • Fjerning av fett, smuler, mel og sukkerfilm
  • Gulvvask og rengjøring av avløp i våtsoner
  • HACCP-vennlig dokumentasjon og rutiner

Vi benytter matsikre, luktfrie og allergenfrie midler. Våre renholdere er erfarne innen bakerimiljøer, og vi jobber diskret og effektivt – også på natt og tidlig morgen.

Bestill bakerirengjøring fra Maxirent – og vis frem et kjøkken så delikat som varene du baker. Se kundeomtaler og bilder.

Oppsummert: Et åpent kjøkken gir tillit – og krever renslighet. Maxirent holder bakeriet skinnende, hver dag.

© Maxirent AS
pencilphone-handsetmap-marker