Ølbar-renhold – Fra brygg til bar med renhet

Ølbarer og mikrobryggerier er steder hvor smaksopplevelser møter håndverk – og der hygiene er avgjørende for kvalitet og trygghet. Både serveringssoner og produksjonsmiljø må rengjøres med hensyn til gjæring, utstyr og lukt. Maxirent tilbyr spesialisert renhold for ølservering og brygging – fra tappekran til tank.

Vi samarbeider med bryggmestere, pubansvarlige og baroperatører for å planlegge rengjøring som beskytter både smak og sikkerhet.

Vår rengjøring inkluderer:

  • Vask av tappeutstyr, bar og benker
  • Desinfisering av bryggeutstyr og kontaktflater
  • Rengjøring av gulv, fellesarealer og publikumsområder
  • Behandling av lukt og fukt i produksjonsrom
  • Rengjøring i samsvar med hygienekrav og lokal produksjon

Vi benytter midler som ikke påvirker smak eller gjæringsmiljø, og våre renholdere er opplært i miljøer med både gjester og teknisk utstyr.

Bestill bryggeri- og ølbar-renhold fra Maxirent – og sørg for at smaken starter med renhet. Se omtaler og bilder.

Oppsummert: Godt brygg starter med god hygiene. Maxirent tar ansvar for helheten – fra produksjon til pub.

© Maxirent AS
pencilphone-handsetmap-marker