Nyheter

17.05.2025
Mathall-renhold – Hygiene i flerkonseptmiljø

Mathaller kombinerer mange matkonsepter under samme tak – og krever sømløs hygiene for å opprettholde trygghet og trivsel. Med høy trafikk, åpen tilberedning og felles kundesoner er det avgjørende at renholdet er både synlig og effektivt. Maxirent tilbyr spesialisert rengjøring for mathaller, gatematmarkeder og samdriftskjøkken. Vi samarbeider med driftsselskaper, kjøkkenaktører og matgründere for å tilby […]

Les mer
17.05.2025
Mathall-renhold – Hygiene i flerkonseptmiljø

Mathaller kombinerer mange matkonsepter under samme tak – og krever sømløs hygiene for å opprettholde trygghet og trivsel. Med høy trafikk, åpen tilberedning og felles kundesoner er det avgjørende at renholdet er både synlig og effektivt. Maxirent tilbyr spesialisert rengjøring for mathaller, gatematmarkeder og samdriftskjøkken. Vi samarbeider med driftsselskaper, kjøkkenaktører og matgründere for å tilby […]

Les mer
16.05.2025
Ølbar-renhold – Fra brygg til bar med renhet

Ølbarer og mikrobryggerier er steder hvor smaksopplevelser møter håndverk – og der hygiene er avgjørende for kvalitet og trygghet. Både serveringssoner og produksjonsmiljø må rengjøres med hensyn til gjæring, utstyr og lukt. Maxirent tilbyr spesialisert renhold for ølservering og brygging – fra tappekran til tank. Vi samarbeider med bryggmestere, pubansvarlige og baroperatører for å planlegge […]

Les mer
16.05.2025
Vinbar-renhold – Renslighet med drue og respekt

Vinbarer og vinkjellere krever mer enn stemning og gode druer – de trenger også et rent, luktfritt og kontrollert miljø. Støv, korkrester, søl og fukt kan påvirke både opplevelse og lagringsforhold. Maxirent tilbyr spesialisert renhold for vinbarer, vinsmaking og kjellersoner – med respekt for temperatur og atmosfære. Vi samarbeider med sommelierer, vinimportører og baransvarlige for […]

Les mer
16.05.2025
Grillrestaurant-renhold – Hygiene i høy temperatur

Restauranter med åpen grill, kull eller røykeovn gir en unik smaksopplevelse – men også helt egne utfordringer for renhold. Fett, røykpartikler og høy varme setter krav til spesialisert rengjøring for å ivareta både sikkerhet og hygiene. Maxirent tilbyr profesjonell rengjøring for grillrestauranter, steakhouse og røykebaserte kjøkkenmiljøer. Vi samarbeider med kjøkkensjefer og eiere for å finne […]

Les mer
16.05.2025
Festivalrenhold – Hygiene for midlertidige kjøkken

Matfestivaler, pop-up-restauranter og mobile matkonsepter skaper liv og smak – men stiller store krav til rask, fleksibel og effektiv rengjøring. Når kjøkkenet er satt opp for bare noen dager, må hygienestandarden være på topp fra første til siste rett. Maxirent tilbyr spesialrenhold for midlertidige kjøkken, matboder og eventbasert matproduksjon. Vi samarbeider med festivalarrangører, utstillere og […]

Les mer
16.05.2025
Grytekjøkken-renhold – Trygghet i store porsjoner

Supper, gryter og langkok gir varme og smak – men også søl, damp og utfordrende rengjøring. Grytekjøkken krever ekstra fokus på avløp, gulv, fett og våtsoner. Maxirent tilbyr profesjonelt renhold for supperestauranter, kantiner og kjøkken med storkok – med spisskompetanse på trygghet og effektivitet. Vi samarbeider med kjøkkenledere og daglig ansvarlige for å tilpasse rengjøring […]

Les mer
16.05.2025
Bakerirenhold med åpent kjøkken – Når kunden ser alt

Bakerier og konditorier med åpent kjøkken gir kundene innsyn i håndverket – og dermed stilles det også høyere krav til hygiene og renslighet. Mel, sukker, smør og deig krever målrettet rengjøring for å unngå bakterievekst og allergenkontaminering. Maxirent tilbyr spesialisert renhold for bakerier og konditorier med synlig produksjon og salg under samme tak.

Vi samarbeider med fagbakere, produksjonsansvarlige og franchisekjeder for å levere tilpasset renhold etter åpningstider og produksjonsskift.

Vi tilbyr blant annet:

  • Vask av ovner, rullebord, benker og maskineri
  • Desinfisering av kontaktflater, deigsoner og dekorområder
  • Fjerning av fett, smuler, mel og sukkerfilm
  • Gulvvask og rengjøring av avløp i våtsoner
  • HACCP-vennlig dokumentasjon og rutiner

Vi benytter matsikre, luktfrie og allergenfrie midler. Våre renholdere er erfarne innen bakerimiljøer, og vi jobber diskret og effektivt – også på natt og tidlig morgen.

Bestill bakerirengjøring fra Maxirent – og vis frem et kjøkken så delikat som varene du baker. Se kundeomtaler og bilder.

Oppsummert: Et åpent kjøkken gir tillit – og krever renslighet. Maxirent holder bakeriet skinnende, hver dag.

Les mer
16.05.2025
Kaffebar-renhold – Renslighet i hver kopp

Kaffebarer og espressostasjoner er pulserende møteplasser – og hygiene er en viktig del av helhetsopplevelsen. Kaffegrut, melkeskum og sukker gir utfordringer som krever rask og effektiv rengjøring. Maxirent tilbyr spesialtilpasset renhold for kaffebarer, kafeer og mobile espressostasjoner – med fokus på estetikk, drift og matsikkerhet.

Vi samarbeider med kafeledere, baristaansvarlige og kjededrift for å levere renhold som ikke forstyrrer flyt og service – med dokumentert kvalitet og fleksibilitet.

Våre tjenester inkluderer:

  • Vask av benker, kaffemaskiner, steamere og melkeskummere
  • Fjerning av grut, melkerester og belegg i arbeidsstasjoner
  • Rengjøring av disker, kundesoner og sitteplasser
  • Desinfisering av kontaktpunkter og prøvesoner
  • Toalettrengjøring og vedlikehold av fellesarealer

Vi benytter luktfrie og kaffetrygge produkter som ikke påvirker smak eller aroma, og vi jobber gjerne natt eller morgen for å tilpasse skift og åpningsrutiner.

Bestill kaffebar-renhold fra Maxirent – og la både kaffen og lokalet skinne. Se omtaler og bilder.

Oppsummert: Et velduftende miljø starter med renslighet. Maxirent sikrer at kaffepauser er både hyggelige og hygieniske.

Les mer
16.05.2025
Iskrem- og dessertmiljø – Renslighet bak det søte

Iskrembarer, dessertutsalg og gelato-kiosker gir søte opplevelser – og krever sømløs hygiene bak disken. Sukker, melk og frukt kan skape bakterieutfordringer og klissete flater om ikke renholdet er presist og regelmessig. Maxirent tilbyr profesjonell rengjøring av iskrem- og dessertmiljøer – med trygghet, tempo og ekspertise.

Vi samarbeider med franchisetakere og selvstendige utsalg for å levere rengjøring etter drift, mellom skift eller før åpning – uten å forstyrre salget eller kundemiljøet.

Vår rengjøring omfatter:

  • Daglig vask av disker, softismaskiner og frysere
  • Desinfisering av kontaktflater, serveringsutstyr og prøvestasjoner
  • Fett- og sukkerfjerning i maskiner og våtsoner
  • Vask av personalrom og publikumsarealer
  • Toalettrengjøring og luktbehandling i nærhet av matsalg

Vi benytter allergivennlige, matsikre og luktfrie midler. Våre team har erfaring med hygiene i miljøer med barn, høy trafikk og sesongprodukter.

Bestill iskremrenhold fra Maxirent – og behold friskheten både i smaken og lokalet. Se omtaler og bilder.

Oppsummert: Søtt miljø – skarpt renhold. Maxirent rydder opp og gir deg en frisk, trygg og innbydende atmosfære.

Les mer
1 83 84 85 86 87 103
© Maxirent AS
pencilphone-handsetmap-marker