Hotellkjøkken-renhold – Hygiene som holder hotellet i gang

Hotellkjøkken er hjertet i enhver gjesteopplevelse – og renholdet må være like profesjonelt som maten som serveres. Når kjøkkenet produserer til både frokost, konferanse og middag, kreves det rutinerte og fleksible rengjøringstjenester. Maxirent tilbyr HACCP-basert renhold for hotellkjøkken i alle størrelser.

Vi samarbeider med kjøkkensjefer, F&B-ledelse og hotellsjefer for å skape trygge, skinnende og matsikre arbeidsmiljøer – fra prep-benk til oppvask.

Vår rengjøring inkluderer:

  • Daglig vask og desinfisering av benkeplater, stekeflater og kokeutstyr
  • Fjerning av fett, matrester og smuss i ventilasjon, gulv og vegger
  • Hygienisk håndtering av avfallssoner og oppvaskrom
  • Rengjøring av kjøle- og fryserom samt vask av skap og hyller
  • Bruk av profesjonelle midler i tråd med næringsmiddelforskrifter

Vi leverer renhold utenfor kjøkkenets driftstid – og dokumenterer alt for revisjon og internkontroll.

Bestill hotellkjøkken-renhold fra Maxirent – og la trygghet og hygiene være en del av smaken. Se kundeomtaler og bilder.

Oppsummert: Kvalitetsmat starter med kvalitetsrenhold. Maxirent holder hotellkjøkken i drift – rent og klart for nye gjester.

© Maxirent AS
pencilphone-handsetmap-marker